Tarieven


(met ingang van 1 januari 2020)

NB Studenten kunnen korting krijgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Betaling dient contant te worden voldaan, of ter plekke via internetbankieren of een betaalverzoek (tikkie).

 

Je kunt je afspraak kosteloos telefonisch annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de behandeling, daarna ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Bij niet annuleren moet ik helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

Cadeaubon
Wil je iemand verrassen of verwennen, en gun je hem of haar verlichting van klachten en/of een moment van reflectie en bezinning? Dan is een cadeaubon van Lara Holistische massage een goed idee! Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met mij op.

Vergoeding zorgverzekering
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Dit houdt in dat mijn praktijk voldoet aan bepaalde eisen en mijn behandelingen voor een deel vergoed kunnen worden als je aanvullend verzekerd bent. De factuur kun je zelf bij je zorgverzekeraar indienen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Holos massagetherapie valt onder Natuurgeneeskunde en de prestatiecode voor de behandeling is 24005. Meer informatie over vergoedingen van alternatieve zorg kun je vinden op de zorgwijzer.
Daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en het Holos therapeuten netwerk.


 

favicon2-500x500